Bye bye, zwaai zwaai! - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van Priscilla Veeke - WaarBenJij.nu Bye bye, zwaai zwaai! - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van Priscilla Veeke - WaarBenJij.nu

Bye bye, zwaai zwaai!

Door: Priscilla

Blijf op de hoogte en volg Priscilla

19 Februari 2013 | Zuid-Afrika, Port Elizabeth

Vrijdag hebben we nog niks aan ons onderzoek kunnen doen aangezien ons onderzoeksvoorstel helaas niet klopt. Dus we zijn naar de Spar geweest en hebben daar wat cadeautjes voor Lisanne gekocht, die was jarig! Ik had een kroontje en twee nagellakjes, aangezien ze zaterdag al zou vertrekken, wilde ik geen te zware cadeautjes kopen. En het kroontje was voor de lol  Toen we terug waren, had Sonja een taart gekocht voor Lisanne en konden we er kaarsjes opzetten. We waren alsmaar aan het wachten tot ze terug thuiskwam. Iedere keer wanneer we iets hoorden, rende ik naar buiten en gingen de anderen al klaar staan om de kaarsjes aan te doen. Uiteindelijk na dit een paar keer geoefend te hebben, kwam ze toch echt terug thuis en konden de kaarsjes aan. Ik had haar buiten wat afgeleid en zo gingen we op den duur naar binnen. Eenmaal daar hebben we natuurlijk een liedje voor haar gezongen en een taart gegeten. ’s Avonds zijn we lekker uit eten geweest bij Angelo’s en daarna zijn we uitgeweest bij Gondwana. Wat een leuke dag en avond, erg genoten!

De zaterdag was iedereen al vroeg wakker. Lisanne was haar laatste spulletjes aan het inpakken en toen hebben we eigenlijk zitten wachten tot we Lisanne naar het vliegveld gingen brengen. Daar hebben we haar huilend staan uitzwaaien. Op de terugweg was het ook erg stil in de auto. Toen hebben we thuis nog wat gezeten en zijn we op den duur naar het strand gegaan. Wat een heerlijk weertje, de wind waaide al het zand op onze ingesmeerde lichamen, zodat we een soort van zandpoppetjes waren. Totdat we in de zee waren geweest, toen ging het eigenlijk wel goed met de wind en het zand. ’s Avonds hebben we lekker aan de braai gezeten, helaas voelde ik me niet zo lekker, dus na 2 stukjes vlees ben ik naar bed gegaan.

Zondag zijn we omdat het nog harder dan de dag ervoor waaide, maar naar het zwembad gegaan. Maar het zwembad lag zo ongeveer aan het strand, dus af en toe voelde je nog wat verdwaalde zandkorreltjes en het water uit het zwembad tegen je aan spetteren. En het zwemmen in het zwembad was ook erg zwaar tegen de stroming (door de wind) in. Maar ik heb in ieder geval weer aan mijn spieren gewerkt. Voordat we ‘s avonds wilden gaan eten, viel ineens de stroom uit. Dit heeft ongeveer geduurd tot en met half 10 ’s avonds. Dus dat werden wat boterhammetjes als avondeten.

• 19 Februari 2013 - 20:55

Michiel (neroke):

Sjongejonge als je de spar daar toch niet had he!

• 20 Februari 2013 - 17:31

W. Van Der Veeke:

• 21 Februari 2013 - 16:17

Van Der Veeke W:

Dag lieverd,

Het is daar super zo te zien. Ook veel werk daar om te doen.

Laat mij uw skype naam eens weten dan kunnen dat eens doen.

Doei,

Papie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx